Pályázat

 

projekt azonosító száma: GINOP-1.2.14-20-2021-00042

a kedvezményezett neve: Magony-Text Kft.

a projekt címe: Konfekcionált textiláru gyártásának fejlesztése a Magony-Text Kft-nél

a szerződött támogatás összege: 39 720 000 Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 70%

a projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.06.23.

a projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztési projekt keretében a textiliák gyártásával (megmunkálásával) és konfekcionálásával kapcsolatos munkákat fejlesztettük, illetve a meglévő telephelyünkön végeztünk korszerűsítést. Céunk az volt, hogy alkalmazottjaink munkáját megkönnyítsük, gördülékenyebbé tegyük és mindezek által versenyképességünket növeljük. Az eszközök beszerzése gördülékenyebbé, rugalmasabbá tette a munkákat, így gyorsabban készülnek/készültek el a megrendelt termékek, rövidebb határidőn belül kiszolgáltu ügyfeleinket.Versenyképességünk nőtt a piacon.

A telephelyünkön végzett beruházás impozánssá teszi üzletünket, ami a vendégek számára pozitív benyomás lesz, valamint lehetőségünk lesz szakmai előadások és egyeztetések megtartására, ami hozzá fog járulni népszerűségünkhöz. A bérköltség támogatással lehetőségünk lesz 3 új kolléga felvételére.

A fent leírtak alapján, biztosak vagyunk benne, hogy a tervezett fejlesztés már rövid távon ügyfeleink elégedettség növekedésével fog járni.

Az eszközbeszerzés területen a textíliák házon belüli megnyomtatása a beszerzett digitális nyomdagéppel és kiegészítőivel (hőprés, előkezelőgép), valamint elektronikusan vezérelt holózógépet a textiliák visszaszegéséhez vásárolt gépek segítettek ebben. Beszerzésre kerültek még ipari varrógépek amik között szerepel programozható, direkt meghajtású gép is, illetve olyan, ami elektronikus kelmetovábbítóval van felszerelve. Hímzőgépet is vásároltunk hímzéstervező programmal. Beszerzésre kerültek informatikai eszközök is, mint note book, Ipad és nyomtató.


  

 

 
Munkahelyi képzések a Magony-Text Kft.-nél

Kedvezményezett neve:


MAGONY-TEXT" Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Projekt címe:

Munkahelyi képzések a Magony-Text Kft.-nél

Projekt azonosító száma:

GINOP-6.1.6-17-2018- 01029

Szerződött támogatás összege:

10 213 815 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tervezett befejezési dátuma:

2020.07.15.

A projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk fő célja, hogy versenyképes, a gazdasági igényeknek megfelelő képzettséggel, képességekkel rendelkező munkaerő álljon rendelkezésre. A projekt közvetlen célja, hogy a képzésbe bevont 16 fő munkavállalónk olyan tudásra tegyen szert, melyet mindennapi munkájuk során használni tudnak, melyből cégünk és ők maguk is profitálhatnak. A képzési lista kialakítása az előzetes igényfelmérés alapján történt, figyelembe véve munkakörüket, munkaidejüket.

A projekt során 6 db az Fktv. 2. § 5. pont szerinti egyéb képzés valósul meg 16 fő munkavállalónk részére: Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (20 óra) (20 óra, 7 fő), Együttműködési technikák fejlesztése 20 óra (20 óra, 16 fő), Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (40 óra) (40 óra, 9 fő), Informatikai alapismeretek 20 óra (20 óra, 8 fő), Stressz- és konfliktuskezelés 40 óra (40 óra, 16 fő), Ipar 4.0 Felkészülés Képzés (20 óra, 8 fő). A képzések gyakorlat-orientáltak, tehát a gyakorlati órák száma van túlsúlyban mindegyik választott képzés esetén. A képzéseket a projekt időtartama alatt, azaz 2019.07.12. -2020.07.15. között valósítjuk meg.

Feliratkozok a hírlevélre:
Cégünkről   GYIK   Ügyfélszolgálat   Adatkezelési tájékoztató   Kapcsolat
Pályázat leírása
Készítette: DevelMedia
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ