Szőnyeg

Szőnyeg választékunkban megtalálhatóak Ligne Pure, Osta, Miroo, Arte Espina szőnyegek. Padló szőnyegeket is kínálunk ügyfeleink részére Royal Satino, SmartStandard.

Kiemelt márkáink:


Ligne Pure

A ligne Pure a legjobb minőségű anyagokat ötvözi a hagyományos kézműves technikákkal és az eleganciával. A cég megnyitott egy teljesen új világot a kreativitást előtérbe helyezve egyedi tervezés kiválló kivitelezés jellemzi. Világszerte több mint 40 orszába exportál. LIGNE PURE készít egyedi méretűszőnyegeket is így elégítve ki az ügyfelek igényeit. A cég vezérelve: a stílus és minőségi szolgáltatást, megfizethető áron.

Osta

Az Osta Szőnyeg 1934-ben alakult egy régi tégla épület falai között Belgiumban Deerlijk-ban. A növekedés lassú volt az első években,1985-ben, elköltözött egy új telephelyre, hogy az üzlet fellendüljön. az Osta folyamatosan a leg korszerűbb technikákkal és minőségi anyagokkal dolgozik. 1985-ben a nemzetközi piacon is berobbant, ami elősegítette a további növekedést. Az Osta mára piacvezető a szőnyeggyártás területén.

Tekintse meg galériánkat

Feliratkozok a hírlevélre:
Cégünkről   GYIK   Ügyfélszolgálat   Adatkezelési tájékoztató   Kapcsolat
Pályázat leírása
Készítette: DevelMedia
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ